Nya tider med nya möjligheter

Kära medlemmar

Som ni alla vet är utveckling en del av  livet och med utveckling så kommer nya möjligheter vilket är just vad jag hoppas att OijOij kommer kunna anamma framöver. Vi har stått still och stampat ett tag utan att riktigt kunna reda ut vad vi vill göra med vår digitala familj och det har inte varit helt lätt. Det som kanske slår dig som besökare först och främst är att det visuella har börjat få sig ett rejält lyft men det största jobbet ligger trots allt bakom kulisserna

Vi har valt att omorganisera OijOij för att försöka hitta tillbaka till den grundkärna som vi en gång skapade det ur. När jag säger vi så menar jag alla involverade från moderatorer till medlemmar,  mig själv samt John. Galna upptåg som stack ut ur mängden där vårt primära fokus var att skaffa nya vänner och bekanta under samma intresse. 

Vad babblar jag om? Vad jag menar är helt enkelt att vi kommer gå tillbaka till nytänkande och med fokus på att bara ha kul tillsammans oavsett vad det än må handla om. Där kommer komma löpande reportage från olika människor i vårt avlånga land & grannland från allt vi uppskattar i vardagen om det så må vara bilar, cyklar, design, form eller liknande.. Vi kommer bygga om och skala ner forumet rejält och vi kommer lägga väldigt mycket energi på egna event vilket är något vi älskar. 

sorry.jpg

På tal om omorganisation så vill jag passa på att berätta att John som jag startade upp vår digitala samlingsplats med 2008 numera har gått vidare mot nya utmaningar och projekt. Det är inte utan en tår i ögat när man tänker tillbaka på alla underbara minnen tillsammans under dessa gångna år men vi kom tillsammans fram till att det var det bästa för OijOij. Vi önskar honom all lycka och framgång!

Detta i sin tur har lett till något som jag verkligen har sett fram emot länge, jag delar numera rodret med två riktigt nära vänner vars entusiasm och kunskaper kommer bjuda på en hel del roliga förändringar under kommande år. Jag vill välkomna Wille & Saikkonen som de nya kaptenerna av denna skuta som är OijOij. För de flesta så är dessa herrars nunor välkända men om ni mot all förmodan inte skulle veta vilka de är så har ni dem här nedan.

snoret.jpg

När nu 2015 lider mot sitt slut så vill jag passa på att tacka alla som följt med på en härlig resa och tacka för allt ni bidragit med genom åren och det menar jag innerligt! Ingen nämnd och ingen glömd men ni vet vilka ni är och att försöka uttrycka min tacksamhet i ord kommer aldrig räcka därför kommer vi att försöka visa det till kommande event istället. Tack till dig som läser, tack till dig som är medlem och bidrar till att förgylla vårt forum med information och feedback. Tack för allt ni bidragit med genom åren mina vänner.