KUL ATT FOTA? GILLAR DU OIJOIJ? DÅ SKA DU KIKA HÄR!

Är du killen eller tjejen som trivs bakom kameran och känner att det hade varit kul att få exponera bilderna och hjälpa till att driva vår digital familj framåt? I dessa tider då sociala medier bjuder på risig kvalité på bilder i jakten på likes så vill vi sticka ut och skriva lite mindre reportage, köra fotosession med lite mer substans.

3.jpg

Så känner du att du vill skriva så det glöder eller vill utveckla din konstnärliga & kreativa sida i form av foton så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi är öppna för alla typer av samarbeten när det kommer till den här punkten och givetvis kan där finnas utrymme att kunna få publicera bilderna på lite andra plattformer som vi skissar på i bakgrunden. Släng iväg ett mail så tar vi det därifrån.