Garagebesök i Tibro

Då var det dags för en inblick i våra välkända kamraters garage i Tibro. Jag snackar såklart om Johan, Emil och Jonas som delar ett helt underbart garage i lilla Tibro. Varför jag vill dela med mig av detta är dels för att garaget i sig är ett helt underbart ställe i sig, och sen för att det som skruvas på är något som har fastnat i mina ögon.

IMG_9100.JPG

Det första som slog mig när jag kom in i garaget var takhöjden och hur stort det var för att vara ett hobbygarage. Jag han inte fästa blicken vid någon bil då hela lokalen var så överväldigande, stod still en stund och tänkte att alla som delar vårat intresse borde få ha ett så bra garage.

IMG_9098.JPG

Men när Johan frågade om han skulle lyfta av täcket av Porschen som jag skymtade så kunde jag inte släppa blicken alls.
Det är något speciellt med gula bilar, det tror jag många mer än jag kan säga. Vi kommer nog aldrig alla enas om en kulör som alla gillar, men denna gula var något som tilltalade mig.

Detta kommer bli så bra, var det enda jag kunde tänka när vi gled runt bilen och inspekterade.
Johan kör sin grej som han gjort så många gånger tidigare och när han får på dom nya hjulen han köpte samma helg som jag var på besök så kommer det bli en riktig dräpare.

IMG_9092.JPG

Under nästa täcke så skymtade vi en fälgbana och ett kryssekercentrum, och det är ju vad jag kallar en bra start.
När denna M3 cab trädde fram så blev ja knäsvag, lite lätt skakis på handen då jag va helt till mig av E46ans former.

Kort sammanfattat så är detta en av dom fläskigaste bilarna jag sett detta året. Och det är samma sak här, det finns mer att vänta av Jonas cab, för det fanns idéer och planer för att få till den ännu bättre.

Nästa bygge må vara i en tidig fas i byggets gång, men det ska bli galet spännande att följa Emil i hans projekttråd och se hur detta monster byggs ihop!
 

Honda prelude skal, rörramschassi, Nissan SR20, BMW ZF låda, Nissan S14 hjulupphängning. Låter som galet mycket jobb, men samtidigt som ett spännande koncept!

Tycker det är helt underbart att det är så mycket konstruktion i "räserbilar" som jag kallar dom. Hur man byggt ett grenrör eller hur man löst en funktionell vevhusventilation kan vara lika ballt i mina ögon som dom där fälgarna man suttit och drömt om i månader.

Vill passa på att tacka er i garaget för att jag fick komma förbi och ta del av era idéer och byggen! Ska bli sjukt kul att se era bilar träda fram och likaså användas när dom rullar ur garaget.