Sommarlandsträffen 2017 - Skara sommarland

Regnskurar, gråa moln och okrossbar västgötsk optimism har under det senaste åren blivit stöttepelarna varpå Arn Racing presenterar sin välkända träff. Både utanför och innanför grindarna på Bert Karlssons nöjesland; Skara sommarland. Ett vattenland med ett par åkattraktioner belagt ett stenkast utanför Skara. Parken öppnades 1984 och har överlevt trots motgångar. Det är på parkens parkeringsplats och innanför entrén till äventyrslandet Arn Racing håller i träffen. 

Arn Racing är en handlingskraftig arrangör som visar gång på gång att dom är riktigt duktiga på att styra upp härliga träffar som alltid flyter på. Ett kvitto på detta är den explosionsartade utvecklingen träffen har haft och snabbt blivit ett av de bästa eventen i Sverige. Även nomineringen till bästa event 2016 av Greenlight Magazine var inget som kändes förvånande.

Vill ni hålla koll på framtida träffar som Arn arrangerar, så kan ni klicka här för att komma till deras facebook sida. Ni som missade sommarlandsträffen i år behöver inte vara ledsna för det heller. Planeringen för nästa års träff är redan i full gång.

 
TEXT: ERIK GRANLI / FOTO: RASMUS KRISTOFFERSSON

TEXT: ERIK GRANLI / FOTO: RASMUS KRISTOFFERSSON