OijOij x Bilsport Motor Show 2019 - Malmömässan

För andra året i rad anordnar Albinsson och Sjöberg ”Bilsport Motor Show”. Efter en lyckad premiär var förväntningarna höga inför vad som kommit att bli en av årets utställarhöjdpunkter. En utställning nere i Malmö är något som saknats under de senaste åren. Närheten till Danmark och Europa bidrar till en härlig spridning på utställare som hjälper showen att sticka ut från övriga mässor. Detta i kombination av den mindre ytan i förhållande till BPCMS på Elmia bidrar i sin tur till en högre utställarkvalité. Detta är ett bra recept för en lyckad mässa.

Gänget på Bilsport lyckades än en gång anordna en grym utställning som drog en mängd besökare. Med tanke på att många i under vinterhalvåret bygger på sina bilar inför den kommande säsongen är det imponerande hur många bilar det går att hitta med denna kvalité. Det finns förmodligen hel del fler häftiga kreationer där ute än vad man lyckas se under en vanlig säsong så det är kanon att vi får ta del av ännu ett mässtillfälle som ger dem den tid i rampljuset de förtjänar.

Nu laddar vi om inför Bilsport Performance & Custom Motorshow, vi ses på Elmia i påsk!

 

TEXT/FOTO: RASMUS KRISTOFFERSSON / VIDEO: TIM PETERSEN AKA. “PATOXX MEDIA”

TEXT/FOTO: RASMUS KRISTOFFERSSON / VIDEO: TIM PETERSEN AKA. “PATOXX MEDIA”