2018

IG - 2019.jpg

2017

logo.jpg

HALL X - NEW TIMES / NEW HEROES

Nu går vi all-in till nästa år och den så kallade "terassen" i hall b kommer tituleras som hall x. Vill ni vara med? Vill du vara med? Tveka inte på att kontakta oss så ska vi se vad vi kan hitta på tillsammans i en hall som utan tvivel kommer vara den mest kreativa på hela mässan. Vi vill göra ett avtryck - vad vill du?

Bilsport Performance & Custom Motor Show / BPCMS / JÖNKÖPING

75 000 motorintresserade väntas komma till Elmia under påsken 2016.

Bilsport Performance & Custom Motor Show är en mässa för hela familjen där det inte bara visas bilar och motorcyklar utan också bjuder på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower. I de fyra hallarna finns 300 olika företag och klubbar samt ett stort antal intressanta utställningsfordon att se.

OijOij har hittat på diverse upptåg på Elmia i fem års tid nu och vi satsar för fullt på vårt sjätte, som vi vet kommer bli det bästa. Vi kommer hålla till på terassen dvs samma ställe som föregående år. Den ligger vid trappan i hall B och jag lovar - ni kommer inte kunna missa den. Kom förbi och kolla på vad vi och våra vänner från dvs klubbar & företag lyckas styra upp tillsammans när vi alla bidrar till en bättre & roligare scen.