En annorlunda Påsk!

BPCMS 2020

Påsken betyder långledighet och ägg i överflöd för dem flesta. För motorfolket så betyder Påsken att man sätter sig i sitt nybyggda åk som man jobbat med hela vintern och åker till Jönköping. För 49 år sedan startades en tradition som har blivit starkare och starkare med åren.

Sedan 2011 har OijOij varit en del av Bilsport Performance and Custom Motor Show. Från att ha haft en liten monter med plats för 2 bilar till att idag ansvara för en egen hall kallad Hall X. Hallen ligger i det som vanligtvis kallas terrassen men under motormässan så byter ytan namn till Hall X. På denna plats på mässan flödar kreativiteten i både fordon och klubbmontrar. Inför detta året hade vi i OijOij slagit våra kloka huvuden ihop och försökt skapa en ny layout över hallen. Likt tidigare år skulle dem ledande klubbarna inom Stance kulturen i Sverige blandas med inbjudna utställare från hela Europa. Vi i OijOij kände att detta år skulle bli det bästa i Hall X historia men som ni alla känner till så dök det upp en Pandemi och årets mässa flyttades fram till nästa år. 2021 firar mässan 50 år så vi i OijOij kommer ta årets planer och jobba vidare på dem för att ge er alla en upplevelse i Hall X ni sent kommer glömma.

Inför Bilsports livesändning på långfredagen klippte vår grymma filmare Tim på Patoxx Media ihop en film som bidrag istället för en sedvanlig premiärdag. Vi vill även passa på att bjuda på ett gäng härliga fotografier som vårt Media Team tagit under de senaste åren. Väldigt tråkigt att årets säsong inte fick den starten som den förtjänade men vi hoppas att vi snart får träffa er alla så fort Pandemin är över. Tills dess, var rädda om er och ta vara på tiden i isolering och gör era bilar ännu lägre och fränare.

 
HALLX_2020_1.png
 

FOTO: INA HENCKEL & RASMUS KRISTOFFERSSON / VIDEO: TIM PETERSEN

 
 

FOTO: INA HENCKEL & RASMUS KRISTOFFERSSON / VIDEO: TIM PETERSEN