Silent Visonaries - Gabriel Ahlinder

silent visionaries

Gabriel Ahlinder

I vår serie Silent Visonaries är det nu dags att bege sig till staden som kanske mest är känd för sina många möbelfabriker, tillsammans med ån Tidan som rinner igenom staden. Nu ska det varken handla om åar eller möbler, det ska handla om en pojke vid namn Gabriel Ahlinder, som verkligen har ett öga för detaljer.

IMG_20210413_154151.jpg

Fordonet som står i Gabriels garage är en Toyota Soarer. Denna vinter har bilen fått singelturbo som kommer ge bilen bra skjuts på både banan och på väg till glasskiosken. Soarern kommer få gå ett antal varv på Mantorps bana när dem nya coiloversen från K-sport kommit hem.

IMG_20210422_174723-2.jpg
IMG_20210422_190244-2.jpg

Det är alltså en typ av multi-bil som skapas i garaget. När pandemin har lugnat ner sig och träffarna är i gång på riktigt igen så ska ni inte vara förvånade om ni kommer se denna på både banträffar och rena utställningar.

Gabriel har verkligen ett öga för detaljer, något man kommer upptäcka när man granskar bilen, både invändigt och utvändigt. Något man kan ta en närmre titt på är den egentillverkade växelspaksknoppen i kolfiber, de upplackerade delarna som glittrar mer än den dyraste diamanten, eller de egentillverkade registreringsskylts hållarna med OIJOIJ loggan. Får ni chansen att se denna Soarer i verkligenheten ska ni ta er tid att studera alla detaljer.

IMG_20210325_120111-2.jpg

Text: E. Norstedt Foto: Gabriel Ahlinder